EREDMÉNYORIENTÁLT 
ONLINE MARKETING MEGOLDÁSOK

Személyre szabott online marketing stratégiával fellendítjük a vállalkozásod márkáját.
Szakértő csapatunk hatékony online marketing megoldásokat kínál,  amelyek segítenek a vállalkozásodnak elérni a digitális sikerét.
Az átfogó online marketing szolgáltatásainkkal növeljük a weboldalad látogatottságát és konverziós arányát. 
Innovatív online marketing technikáink révén elősegítjük az ügyfélköröd bővülését és az online jelenléted erősödését. 
Rendszeres elemzésekkel és optimalizációval biztosítjuk, hogy a merketing kampányaid mindig a legjobb eredményeket hozzák.
ÉRDEKLŐDÖM!

Fókuszban az eredményesség

Az OnShow egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó online marketing ügynökség, amely a cégek számára eredményorientált online marketing megoldásokat kínál. 
Fókuszunk a valódi eredmények elérésén van.

Meggyőződésünk, hogy a fogyasztói igények pontos felmérése és kielégítése hatalmas organikus eredményekhez vezethet. Ügynökségünk kiválóan képzett szakemberekkel rendelkezik, akik elkötelezettek az ügyfelek sikerében.

Széleskörű szolgáltatásaink közé tartozik a közösségi oldalak kezelése, stratégia alkotás, PPC hirdetéskezelés, SEO és TikTok tartalomgyártás. Emellett átfogó tanácsadást és oktatást is nyújtunk az ügyfelek számára, hogy segítsünk nekik maximalizálni online jelenlétüket és növekedésüket. 
ÉRDEKLŐDÖM!

Segítünk a gyorsabb és eredményesebb növekedésben!

Egyedi szakértők az eredményekért

Kizárólag képzett szakemberekből álló csapatunk hatékony online marketing megoldásokat nyújt az ügyfelek sikere érdekében.

Egyedülálló szakértelmünkkel és specializált tudásunkkal gyors és mérhető eredményeket érünk el. 

Versenyelőny innovatív
megközelítéssel

Innovatív megközelítésünk segítségével kiemelkeddünk a versenytársak közül, és hatékony online marketing stratégiákat kínálunk. 

Mindig friss trendeket követünk és új módszereket alkalmazunk az ügyfelek sikere érdekében. 

Személyre szabott megolddások

Ügyfélközpontú szemléletünkkel szorosan együttműködünk az ügyfelekkel, hogy személyre szabott marketing stratégiákat nyújtsunk nekik. 

A célunk, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek, és mérhető ereddményeket érjenek el az átfogó és testreszabott megoldásaink révén. 

Kiemelkedő szolgáltatásaink

Social media marketing

Social Media Marketing

A Social Media Marketing segítségével a vállalkozásod kihasználhatja a közösségi média erejét a brand építésére, a célcsoport elérésére és a fogyasztói követők megszerzésére. Professzionális közösségi média stratégiák kidolgozásával és végrehajtásával növelheted az online jelenléted, a követőid aktivitását és az értékesítést. 

SEO OPTIMIZATION

SEO Optimazition 

A SEO (Search Engine Optimization) optimalizálja a weboldaladat, hogy jobb pozíciót érj el a keresőmotorok találati listájában. Az átfogó kulcsszókutatás, az optimalizált tartalom és a technikai fejlesztések segítenek a jobb láthatóságban és a nagyobb organikus forgalom generálásában. A SEO hozzájárul az online jelenlét erősítéséhez és a versenyképesség növeléséhez. 

PPC hirdetéskezelés

PPC hirdetéskezelés

A PPC (Pay-Per-Click) hirdetéskezelés során célzott hirdetéseket állítunk össze és kezelünk a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on, hogy nagyobb látogatottságot és konverziót érj el. A pontos célközönség kiválasztása és az optimalizált hirdetések segítségével hatékonyan növelhető az eladások száma és a vállalkozásod növekedése is.

Email Marketing

Email Marketing

Az e-mail marketing hatékony eszköz a célcsoportod elérésére, ügyfélkapcsolatok építésére és a konverziók növelésére. Személyre szabott és és testreszabott e-mail kampányokat tervezünk és hajtunk végre, hogy célzott üzeneteket küldj meglévő és potenciális ügyfeleknek. Ezáltal értesítheted őket az új termékekről, akciókról, rendezvényekről és fontos információkról, valamint megszilárdíthatod a visszatérő értékesítést és a hűséges vásárlói bázist. 

TikTok Marketing

TikTok Marketing

A TikTok tartalomgyártással lehetőséged van felépíteni és megszilárdítani a jelenlétet a TikTok platformon, amely egyre népszerűbbé válik. Kreatív és figyelemfelkeltő videók létrehozásával elérheted és megszólíthatod a TikTok közösséget, növelve ezzel a márkaismertséget és az elkötelezett követők számát.

Online marketing stratégia

Online marketing stratégia 

Az Online Marketing stratégia kidolgozása és implementálása segít az ügyfeleknek hatékonyan navigálni az online térben. Személyre szabott és átfogó stratégiákkal segítünk célokat kitűzni, a célközönséget megérteni, a csatornákat megválasztani és a konverziókat maximalizálni. 
E-mail
kovacs.kevin@onshow.hu
Telefon
+36 20 294 2221
OnShow Marketing Kft.

PORTFOLIOHOW IT WORKSPRICINGABOUTCONTACT
Proudly designed with Oxygen, the world's best visual website design software
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram