Nagyarculat készítés

Nagyarculat készítés több mint négy éves szakmai tapasztalattal. A kisarculattal ellentétben a nagyarculat már a cég vagy vállalkozás minden grafikai elemét tartalmazza és kiterjed az összes megjelenésre.
Statisztikák kimutatták, hogy az átlag felhasználónak 5-7 benyomás kell ahhoz, hogy megjegyezze a márkát, 7 másodperc alatt születik meg az első benyomás.

Az arculat egy nagyon összetett rendszer, amely egy egységes megjelenést biztosít online és offline felületeken.

Olyan vállalkozásnak szüksége arculatra aki igazán profi módon szeretné a szolgáltatását vagy termékét prezentálni. Fontos, hogy arculat tudatos és önazonos legyen.

Mi az a nagyarculat?

A nagyarculat a kisarculat összes elemét tartalmazza, ennek a bővítése. A nagyarculat a cég igényeit és céljait tükröző arculati elemekkel rendelkezik.

Miből áll a nagyarculat?

kisarculat elemei
arculati kézikönyv
e-mail aláírás
iratgyűjtő mappa
ajándék toll, pendrive stb
szórólap, árlista, plakát

ADVANITYC

Mi a nagyarculat készítés menete?

1. 30-40 perces egyedi online konzultáción belül megismerkedünk egymással, egyeztetünk a céges vagy vállalkozásod tevékenységéről, arról mit képvisel és arról, hogy mit szeretnél kommunikálni az arculati elemekkel. Alaposan felmérjük az igényeket. Létrehozásra kerül egy Trello tábla, ami csak a tiéd, ezen látod a feladatokat, azt, hogy min dolgozunk épp, és azt, hogy mi van már éppen kész. A konzultáció után elkészítek egy moodboardot (hangulattáblát).

2. Árajánlatot készítünk, melyben tételesen felsoroljuk, hogy milyen feladatokat fogunk elvégezni, és milyen összeggel kalkulálhat ügyfelünk.

3. Megkezdődik a tervezés, ez azonban több lépcsőből áll. A megbeszélésen elhangzottak szerint elkészülnek a logó tervek kézi rajzai. Körülbelül 2-3 módosítás után készül el a végleges kézi rajz, amit vektoros formában, színes és egyszínű verzióban is elkészítek. Azonnal készül a social media felületekre is megfelelő méretben, hogy azonnal használni tudd a közösségi média oldaladon,

Hogyan tovább?

4. Ha kész a logó, jön a névjegykártya. Minden szükséges adat, amit az első konzultáción elkértem felkerül rá. Névjegykártyából megkülönböztetünk álló-fekvő, egyoldalas-kétoldalas verziót. Köszönhetően a folyamatos kapcsolattartásnak, mindenről egyeztetünk, ezért a kivitelezés során mindig kérdezni foglak az elképzelésedről. Ha megvan a végleges verzió, nyomdai formában is előkészítem (görbézés, vágó és kifutó jelek elhelyezése), ha ez is kész mehet a nyomdába. Nem ismersz egy jó nyomdát sem? Semmi gond, szívesen tudok ajánlani párat.

5. Készülnek a további arculati elemek, a boríték, levélpapír, e-mail aláírás, iratgyűjtő mappa, ajándék toll, pendrive stb

6. Végül az online jelenlét. Elkészítem a Facebook borítóképet és 15 db sablont, amit szerkeszthető formában adok át (természetesen azonnal használható). 5 db általános sablon, 5 db történet sablon és 5 db hirdetési sablon. Természetesen mindegyik az arculatba illeszkedő, tökéletes eleme az arculati csomagba.

7. Utolsó lépésként elkészítésre kerül az arculati kézikönyv, ami a legfontosabb szabályokat tartalmazza az arculati elemek használatáról. Az arculati kézikönyv tervezés során rögzítésre kerül az a keretrendszer, amiben a márka megjelenése mozoghat.

Rólunk mondták

Zita professzionális, szakmai hozzáállása egyszerűen lenyűgöző. Gördülékeny, problémamentes kommunikáció jellemezi a közös munkáinkat. A felmerülő problémáimat azonnal megoldja. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kovács Kevin

OnShow
Zitát mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindig nagyon kreatív és segítőkész. Szuper vele együtt dolgozni.
Zeinali Dorina

GRAZIA STORE
Jó szívvel ajánlom Zitát, gyors, pontos, segítőkész. Gyönyörű weboldalt készített a Mariana Ékszer számára, köszönjük!
Hegedűs Dóra

Mariana Hungary
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram