Szolgáltatások

Webdesigner tervek alapján, készülő honlap tartalomkezeslőrendszer segítségével. Célunk a jól megtervezett és felépített felhasználóbarát weboldalak készítése. Optimális megjelenés az okos eszközön is, mivel a responsive weboldal tökéletesen alkalmazkodik a megjelenítő készülékhez, rugalmas felépítésű és flexibilis képeket tartalmaz
Funkciógazdag webáruház ami könnyen kezelhető! Értékesítse termékét online és tegye könnyebbé vásárlást vevői számára.
Mint,ahogyan egy jó weboldalnak és jó webáruháznak is felhasználóbarátnak és könnyen kezelhetőnek kell lennie.

Igény esetén számlázóprogrammal valamint bankkártyás fizetéssel.
Segítünk márkájának vizuális megjelenésének kialakításában. A logó, céges boríték, Facebook oldal borítóképe ugyanúgy az arculat részét képezi, mint a weboldal.
A grafikai tervezés magába foglalja az összes offline és online munkát. Ide tartoznak a nyomtatott anyagok tervezése, prospektusok, roll-upok, szórólapok.

Azonban nem szabad elfejeteni, hogy minden online kreatív is ide tartozik, mint például borítókép, közösségi média design elem.
Stratégiák kidolgozása a követők számának növelésére, közösségi kampányok létrehozása és felügyelete, tartalom készítése, elemzések áttekintése.
Célközönség orientált, költséghatékony kampány, rád szabva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram