Wordpress weboldal készítés

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. Rengeteg bővítménnyel (plugin), sablonnal és widgettel rendelkezik, könnyű az adminisztrációs felületét testre szabni, könnyen kezelhető és szereti a Google.
Segítünk abban, hogy olyan WordPress weboldalad legyen ami igényes, gyors, felhasználóbarát, funkciógazdag, valamint szereti a Google.

Miért jó nekem a WordPress weboldal?

Mert egy jó WordPress weboldal teljes körű megoldást kínál az online megjelenés problémáira. Könnyen kezelhető, jól testreszabható, a felmerülő igényeket jól kielégítő honlap motor. Az admin felület már adott, csak a funkcióval és a tartalommal való feltöltés, végül az optimalizálás a feladat.
ADVANITYC

Meg tudom egyedül is csinálni a weboldam?

A WordPress rendszer nagyon felhasználóbarát, így akár kezdők is könnyen létrehozhatnak és kezelhetnek weboldalakat. A sablonok és bővítmények telepítése és testreszabása egyszerű, és a felhasználók könnyen kezelhetik a tartalmakat és az oldalakat.

A WordPress weboldalak lehetnek személyes blogok, üzleti weboldalak, portálok, online boltok, fórumok és még sok más. A rendszer könnyen testreszabható, így az oldalak igényeihez illeszkedő egyedi funkciókat is könnyen lehet hozzáadni.

A WordPress alapvetően PHP nyelven íródott, és MySQL adatbázist használ. A felhasználók a WordPress-t egy webtárhelyre telepíthetik, majd onnan kezelhetik az oldalt.

A WordPress egy nagyon okos eszköz, viszont a pluginok és a sablon kiválasztása fontos feladat, ismerni kell a működésüket. Nem mindegy, hogy a tárhelyen milyen beállítások kerülnek elvégzésre annak érdekében, hogy jól működjön a WordPress weboldal. Ha nem megfelelőek a beállítások az oldal sérülékennyé, instabillá válik, ami a látogatók csökkenéséhez vezethet.

Ingyenes a WordPress?

Maga a wordpress.org oldalon található tartalomkezelő rendszer ingyenes, viszont a tárhelyért és domain névért fizetni kell (évente körülbelül 20.000 Ft). Vannak a WordPressen belül ingyenes és fizetős sablonok és pluginok.

Sablonból készül a WordPress oldal?

Nem feltétlen. A több mint négy éves működésünk során eddig egyszer fordul elő, hogy az ügyfelünk a megvásárolt sablont szerette volna a honlapjára. Mi egyedi designnal rendelkező honlapot készítünk, a WordPress telepítését megelőzi a Figmában történő webdesign elkészítése.

Milyen funkciókkal kérhetem a weboldalam?

A lehetőségek tárháza végtelen. A teljesség igénye nélkül szeretnénk felsorolni pár funkciót:
Időpontfoglaló:  Azonnali időpontfoglalás a honlapon

Hírlevél: A WordPress maga rendelkezik hírlevél pluginnal, de mi külső szoftvert szoktunk javasolni.

Tagsági rendszer: Amikor nem mindegy ki kicsoda. Tagsági rendszert általában olyan honlapokon szoktunk beállítani, amikor a tartalom megtekintése valamilyen feltételhez kötött. Ez lehet tagsági díj vagy regisztráció.

Tartalomvédelem: A nehezen megírt szöveget ne használhassák mások. Jobb klikk védelem, ami lehetetlenné teszi a tartalom kijelölését és másolását.

Letölthető tartalom: PDF tartalmak elhelyezése az oldalon.

Chatbot: Chatelj a weboldaladon vagy a Facebook messenger segítségével.

Blog: Maga a WordPress kiváló blog vezetésére. Mi kialakítjuk a designt, neked csak a tartalmat kell megírnod az admin felületen.

Többnyelvűsítés: Legyen multi-lang weboldalad!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram