Wordpress weboldal készítés

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. Rengeteg bővítménnyel (plugin), sablonnal és widgettel rendelkezik, könnyű az adminisztrációs felületét testre szabni, könnyen kezelhető és szereti a Google.
Segítünk abban, hogy olyan WordPress weboldalad legyen ami igényes, gyors, felhasználóbarát, funkciógazdag, valamint szereti a Google.

Miért jó nekem a WordPress weboldal?

Mert egy jó WordPress weboldal teljes körű megoldást kínál az online megjelenés problémáira. Könnyen kezelhető, jól testreszabható, a felmerülő igényeket jól kielégítő honlap motor. Az admin felület már adott, csak a funkcióval és a tartalommal való feltöltés az optimalizálás a feladat.

ADVANITYC

Meg tudom egyedül is csinálni a weboldam?

Persze, viszont rengeteg idő és befektetett energia kell hozzá. A WordPress egy nagyon okos eszköz, viszont a pluginok és a sablon kiválasztása fontos feladat, ismerni kell a működésüket. Nem mindegy, hogy a tárhelyen milyen beállítások kerülnek elvégzésre, hogy jól működjön a WordPress weboldal. Ha nem megfelelőek a beállítások az oldal sérülékennyé, instabillá válik, ami a látogatók csökkenéséhez vezethet.

Ingyenes a WordPress?

Maga a wordpress.org oldalon található tartalomkezelő rendszer ingyenes, viszont a tárhelyért és domain névért fizetni kell (évente körülbelül 20.000 Ft). Vannak a WordPressen belül ingyenes és fizetős sablonok és pluginok.

Sablonból készül WordPress oldalt?

Nem feltétlen. A több mint négy éves működésünk során eddig egyszer fordul elő, hogy az ügyfelünk a megvásárolt sablont szerette volna a honlapjára. Mi egyedi designnal rendelkező honlapot készítünk, a WordPress telepítését megelőzi a Figmában történő webdesign elkészítése.

Milyen funkciókkal kérhetem a weboldalam?

A lehetőségek tárháza végtelen. A teljesség igénye nélkül szeretnénk felsorolni pár funkciót:
Időpontfoglaló: azonnali időpontfoglalás a honlapon
Hírlevél: a WordPress maga rendelkezik hírlevél pluginnal, de mi külső szoftvert szoktunk javasolni.
Tagsági rendszer: amikor nem mindegy ki kicsoda. Tagsági rendszert általában olyan honlapokon szoktunk beállítani, amikor a tartalom megtekintése valamilyen feltételhez kötött. Ez lehet tagsági díj vagy regisztráció.
Tartalomvédelem: a nehezen megírt szöveget ne használhasság mások. Jobb klikk védelem, ami lehetetlenné teszi a tartalom kijelölését és másolását.
Letölthető tartalom: pdf tartalmak elhelyezése az oldalon.
Chatbot: Chatelj a weboldaladon vagy a Facebook messenger segítségével.
Blog: maga a WordPress kiváló blog vezetésére, mi kialakítjuk a designt, neked csak a tartalmat kell megírnod az admin felületen.
Többnyelvűsítés: legyen multi-lang weboldalad!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram