Szolgáltatások

Weboldal készítése az interneten való jelenlét elengedhetetlen része az üzleti tevékenységeknek, vagy akár személyes projekteknek.

Webdesigner tervek alapján, készülő honlap tartalomkezelő rendszer segítségével. Célunk a jól megtervezett és felépített felhasználóbarát weboldalak készítése. Optimális megjelenés az okos eszközön is, mivel a responsive weboldal tökéletesen alkalmazkodik a megjelenítő készülékhez, rugalmas felépítésű és flexibilis képeket tartalmaz
Érdekel, megnézem
A webáruház készítése hasonló lépésekből áll, mint egy általános weboldal készítése, azonban az online értékesítési funkciók hozzáadása a folyamathoz.

Funkciógazdag webáruház ami könnyen kezelhető! Értékesítse termékét online és tegye könnyebbé vásárlást vevői számára.
Mint, ahogyan egy jó weboldalnak és jó webáruháznak is felhasználóbarátnak és könnyen kezelhetőnek kell lennie.

Igény esetén számlázó programmal valamint bankkártyás fizetéssel.
Webáruházat szeretnék
Segítünk márkájának vizuális megjelenésének kialakításában. A logó, céges boríték, Facebook oldal borítóképe ugyanúgy az arculat részét képezi, mint a weboldal.

Az arculattervezés az egyik legfontosabb elem az üzleti identitás kialakításában. Az arculattervezés egy olyan vizuális nyelv, amely azonosítja és megkülönbözteti a vállalkozást a versenytársaktól. Az arculattervezésnek meg kell felelnie az adott vállalkozás értékeinek, és vissza kell tükröznie azokat a szimbólumokat és jellemzőket, amelyeket a vállalkozás szeretne kommunikálni a célközönségével.
Erre van szükségem
A grafikai tervezés magába foglalja az összes offline és online munkát. Ide tartoznak a nyomtatott anyagok tervezése, prospektusok, roll-upok, szórólapok.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy minden online kreatív is ide tartozik, mint például borítókép, közösségi média design elem.

A grafikai tervezés egy olyan folyamat, amely során a vizuális kommunikáció és az esztétikai érzék használatával különböző vizuális tartalmakat hoznak létre, például plakátokat, logókat, brosúrákat, hirdetéseket, weboldalakat, stb. A grafikai tervezők szakemberek, akik különböző művészeti technikákat és eszközöket használnak, hogy átadják az adott üzenetet, elképzelést vagy érzést a közönségnek.
Tervezzünk valamit!
Stratégiák kidolgozása a követők számának növelésére, közösségi kampányok létrehozása és felügyelete, tartalom készítése, elemzések áttekintése.

A közösségi média manager az a személy, aki felelős egy vállalkozás vagy szervezet közösségi média jelenlétéért, és aki tervezi, létrehozza, megosztja és moderálja az online tartalmakat a különböző platformokon.

Az eredményes közösségi média managernek széles körű digitális marketing és kommunikációs ismeretekkel kell rendelkeznie, és ismernie kell a közösségi média platformok működését, a tartalommarketing legjobb gyakorlatait, a szocial media kampányok tervezését és végrehajtását.
Ez kell nekem!
Célközönség orientált, költséghatékony kampány, rád szabva!

Az online marketing a digitális világban való reklámozást és értékesítést jelenti. Különböző eszközöket és technikákat használ, hogy eljuttassa az üzenetet a célközönséghez, növelje a weboldal forgalmát, és növelje az online értékesítést.

A  célj az, hogy az üzenet eljusson azokhoz, akik érdeklődnek a termék vagy szolgáltatás iránt, és növelje az online jelenlétet és értékesítést. A jó online marketing stratégia a vállalkozás számára új ügyfelek megszerzésében és a már meglévő ügyfelek megtartásában is segít.
Érdeklődöm

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram