WooCommerce webáruház készítés

Nyitni vagy nem nyitni? Ez itt a kérdés. Mármint webáruházat. A COVID-19 óta még felkapottabbak lettek az online vásárlások és a vásárló-barát webáruházak. Ha ilyenben törjük a fejünket, célszerű megvizsgálni a lehetőségeket. Egy vállalkozás vagy cég ha webáruházat szeretne, választhat bérelhető webáruházat (UNAS, Shoprenter, Shopify), fejleszthet webáruházat, vagy segítségül hívhatjuk a WooCommerce-t, ami a WordPress nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer webáruház bővítménye.

Milyen a WooCommerce webáruház?

- WordPress weboldal, WooCommerce pluginnal. Azonban nem szabad lebecsülni egy nagyon ügyes kis bővítményről van szó, amihez nagyon sok jobbnál-jobb kiegészítők állnak a rendelkezésre.
- A WooCommerceben lehetőségünk van az adókulcsok, a szállítási és fizetési módok, és a készletkezelés beállítására (többek között).

Mik az előnyei egy WooCommerce webáruháznak?

- Ingyenes, nincs havi díj, mégis az összes funkcióval rendelkezik, amit egy alap webáruháznak tudnia kell.
- Testreszabható és kiegészíthető (szinte bármivel)
- Könnyen és gyorsan meg lehet tanulni a használatát jól keresőoptimalizálható

Mivel egészíthető ki egy alap WooCommerce webáruház?

- A WooCommerce önmaga nagyon sok alap funkcióval rendelkezik (pl. kupon), viszont ha szeretnénk bővíthető termékszűrővel, különböző kalkulátorokkal, kívánságlista funkcióval.

Miben tudunk segíteni? Hogyan tudunk segíteni?

- Habár a WooCommerce egy ingyenesen telepíthető bővítmény, megfelelő ismeret hiányában könnyen katasztrófába fordulhat webáruházunk elkészítése. Ismerjük a webáruház funkciót, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a webáruház hosszú időn keresztül ki tudja szolgálni a vásárlókat.

- Mi segítünk kiválasztani a megfelelő tárhelyet ami stabil alapot fog adni a webshopnak. Valamint segítünk a domain név kiválasztásában is. Folyamatosan együttműködve megtervezzük a webáruházad struktúráját és kinézetét. Elvégezzük az alap beállításokat, összeállítjuk a teljes webáruházat. Méret és felbontás kezeljük a termékképeket, hogy a webáruház gyorsasága ideális maradjon. Beállítjuk a fizetési és szállítási módokat, nagy hangsúlyt fektetve a bankkártyás fizetési módra. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük a piacon található szolgáltatókat, és szívesen ajánljuk is azokat a szakembereket akik beválltak.

- Feltöltjük a szükséges jogi dokumentumokat, amiket minden webáruháznak tartalmaznia kell. Ha meg nem állnak ilyenek rendelkezésre az első pillanattól fogva nem probléma.

- Beállítjuk a visszaigazoló e-maileket, és teszteljük a rendszert. Ha mindent mi is és a megrendelőnk is megfelelőnek talál, biztonsági mentés után megmutatjuk a rendszer működését és átadjuk a biztonsági mentést.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram