UNAS webáruház készítés

Egyre több bolt dönt úgy, hogy szeretné ha termékeit online is meg lehessen vásárolni. Az UNAS bérelhető webáruház készítés szolgáltatásunkat azoknak a kereskedőknek ajánljuk, akik nagy termékkészlettel rendelkeznek és egy komplett online értékesítési megoldást keresnek.
Profi webáruház szinte azonnal. Mi elkészítjük helyetted a webáruházadat, neked csak használni és élvezned kell azt. Ha nem szeretnél a testreszabással beállításokkal bajlódni bízd ránk a feladatot.

Elkészítjük UNAS webáruházadat!

Egy ingyenes 30-40 perces konzultáció keretén belül átbeszéljük a fizetési és szállítási módokat, a funkciókat és az igényeket.
Közösen veled kiválasztjuk a webáruházad kinézetét, majd testreszabjuk azt. Elkészítjük a bannereket az összes méretben, kiválasztjuk a kategória képeket, vagy megtervezzük azokat. Szívesen segítünk megírni webáruházad szövegeit, és beállítjuk a blog oldalt is, valamint egy darab tartalommal fel is töltjük azt.
A teljes webáruház rendszerét konfiguráljuk, a szükséges beállításokat elvégezzük, számlázó programot és a bankkártyás fizetést bekötjük, valamint természetesen feltöltjük a termékeket.
Természetesen a közös munka végén sem hagyunk magadra! Megmutatjuk, hogyan tudod a webáruházadat kezelni, hogyan tudod a megrendelések státuszát módosítani.

ADVANITYC

Mit csinál egy webdesigner?

Csakúgy mint egy grafikus a webdesigner is designnal dolgozik és foglalkozik. A webdesign azonban nem csak egy látványos design, sok szép képpel, hanem egy komoly folyamat, hiszen meg kell tervezni a vizuális élményt is. Egy jó webdesigner ismeri a színek pszichológiáját, tudja mikor, milyen betűtípust kell használni.

A webdesigner ismeri a HTML és CSS nyelvet, és stabilan használja is. Nem árt, ha ismeri a Photoshop és Illustrator programokat, valamint a különböző tartalomkezelő rendszereket.

A webdesigner feladatai közé tartozik:
• Weboldal megtervezése grafikai oldalról
• HTML és CSS kódolás
• Felhasználói élmény (UX) megalkotása
• Ikonok készítése
• (igény esetén) webszöveg megírása
• vizuális tervezés
• alap SEO

Miből áll a webdesign készítés?

Minden webdesign terv amit készítünk alkalmas programozásra, de kiváló alapja a WordPress weboldalnak is. A megrendelőkkel folyamatosan egyeztetve Figma tervező programban készítjük el a Főoldalt, az aloldalakat, a jogi nyilatkozatot és az adatkezelési tájékoztató oldalát.

Amikor elkészülnek az oldalak webdesign tervei, .jpg és .fig formátumban is elküldjük a megrendelőnek. Igény esetén HTML és CSS exporttal került átadásra.

A projekt végén, minden anyagot mappákba rendezve (látványtervek, a tervek eredeti szerkeszthető változata, képek, betűtípusok, vektoros és nem vektoros elemek) kerülnek átadásra .zip formátumban WeTransferen keresztül.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram