UNAS webáruház készítés

Egyre több bolt dönt úgy, hogy szeretné, ha termékeit online is meg lehetne vásárolni. Az UNAS bérelhető webáruház készítés szolgáltatásunkat azoknak a kereskedőknek ajánljuk, akik nagy termékkészlettel rendelkeznek és egy komplett online értékesítési megoldást keresnek.
Profi webáruház szinte azonnal. Mi elkészítjük helyetted a webáruházadat, neked csak használnod és élvezned kell azt. Ha nem szeretnél a testreszabással, beállításokkal bajlódni, bízd ránk a feladatot.

Léteznek olyan vállalkozások, amelyek bérelhető webáruházakat kínálnak azoknak, akik online boltot szeretnének indítani, de nem akarnak befektetni az infrastruktúrába és a fejlesztési költségekbe. Ez a megoldás lehetővé teszi az üzleti tevékenység gyors elindítását és minimalizálja a kezdeti költségeket.

A bérelhető webáruházak általában előre elkészített sablonokra épülnek, amelyeket testre lehet szabni a vállalkozás igényeihez és arculatához. A bérlés általában havi díj ellenében történik, az árak eltérőek lehetnek attól függően, hogy milyen funkciókat és szolgáltatásokat kínál az adott szolgáltató.

Fontos megjegyezni, hogy a bérelhető webáruházak általában korlátozott funkciókkal rendelkeznek, és nem biztosítanak olyan rugalmasságot és testreszabhatóságot, mint amit egy saját fejlesztésű webáruház nyújthat. Azonban azoknak, akik nem rendelkeznek nagyobb költségvetéssel vagy szakértelemmel, a bérelhető webáruházak jó alternatívát jelenthetnek.

Elkészítjük UNAS webáruházadat!

Egy ingyenes 30-40 perces konzultáció keretén belül átbeszéljük a fizetési és szállítási módokat, a funkciókat és az igényeket.

Közösen kiválasztjuk a webáruházad kinézetét, majd testreszabjuk azt. Elkészítjük a bannereket az összes méretben, kiválasztjuk a kategória képeket, vagy megtervezzük azokat. Szívesen segítünk megírni webáruházad szövegeit, és beállítjuk a blog oldalt is, valamint egy darab tartalommal fel is töltjük azt.

A teljes webáruház rendszerét konfiguráljuk, a szükséges beállításokat elvégezzük, számlázó programot és a bankkártyás fizetést bekötjük, valamint természetesen feltöltjük a termékeket.

Természetesen a közös munka végén sem hagyunk magadra! Megmutatjuk, hogyan tudod a webáruházadat kezelni, hogyan tudod a megrendelések státuszát módosítani.

ADVANITYC

Miért válaszd az UNAS webáruház készítést?

Az UNAS az elmúlt 15 évben 6000 webáruházat kezel. Az UNAS-nál háromféle csomag közül lehet választani. Köszönhetően a magas funkcionalitásának a határ a csillagos ég. Az UNAS ügyfélszolgálata munkaidőben chaten is rendelkezésre áll, nagyon segítőkészek.

Az UNAS rendszere rendkívül stabil, nagyon jó technikai háttérrel rendelkezik. A szerverpark ami az UNAS webáruházakat szolgálja ki a lehető legjobban lett optimalizálva, köszönhetően ennek a megfelelő optimalizálásnak nagyon stabil, nagy látogatottságot kibíró motorról van szó.
Kinek ajánljuk az UNAS rendszert?
azoknak akiknek sok (20.000 - 100.000 db) terméke van
azoknak akik nem szeretnének frissítéssel vagy egyedi fejlesztéssel bajlódni
dropshipping webáruházaknak
sok funkciós webáruházat szeretnél, de nem állnak rendelkezésre milliók egyedi fejlesztésre
Dropshipping webáruház és üzleti modell
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram