Kisarculat 

Kisarculat készítés rövid határidővel. Egy arculat nemcsak a logóból és a névjegyből áll. Arculattervezés során megkülönböztetünk kis-és nagyarculatot.

A kisarculat azoknak a cégeknek/vállalkozásoknak nagyszerű megoldás, akinek már kevés, ha van egy jó logójuk, nagyarculatra viszont még nincs szükségük, mégis profi kommunikációs anyagra van szüksége.

Magába kell foglalja a cégre/ vállalkozásra jellemző összes arculati elemet. Fontos, hogy tartalmazza a színeket és a szlogeneket is.

Mit tartalmaz egy kisarculat?

Az arculattervezés első lépése a színek, majd a betűtípus kiválasztása. Ezt követi a logó elkészítése majd a kisarculat elemeinek elkészítése. Az arculat magába foglalja a névjegykártyát, a boríték megtervezését, a levélpapírt. 

Mi az Advanitycnél azonban a kisarculat tervezésbe belevesszük az online kommunikációs elemeket is úgy mint Facebook banner, Facebook cover, hirdetési kreatív, poszt kreatív, történet sablon.
ADVANITYC

Milyen a jó logó?

egyszerű, minden méretben jól mutat
könnyen felismerhető
minimál, egyszerű mégis beszédes
egy színben is jól mutat
nem tartalmaz “felesleges” elemeket
harmonikus
1.
Ismerkedés
2. 
Tervezés, logó
3.
Névjegy
4. 
További elemek
5. 
Online jelenlét
30-40 perces egyedi online konzultáción belül megismerkedünk egymással, egyeztetünk a céges vagy vállalkozásod tevékenységéről, arról mit képvisel és arról, hogy mit szeretnél kommunikálni az arculati elemekkel. Létrehozásra kerül egy Trello tábla, ami csak a tiéd, ezen látod a feladatokat, azt, hogy min dolgozunk épp, és azt, hogy mi van már éppen kész.
Időpontot foglalok
Megkezdődik a tervezés, ez azonban több lépcsőből áll. A megbeszélésen elhangzottak szerint elkészülnek a logótervek kézi rajzai. Körülbelül 2-3 módosítás után készül el a végleges kézi rajz, amit vektoros formában, színes és egyszínű verzióban is elkészítek. Azonnal készül a social media felületekre is megfelelő méretben, hogy azonnal használni tudd a közösségi média oldaladon.
Ha kész a logó, jön a névjegykártya. Minden szükséges adat, amit az első konzultáción elkértem felkerül rá. Névjegykártyából megkülönböztetünk álló-fekvő, egyoldalas-kétoldalas verziót. Köszönhetően a folyamatos kapcsolattartásnak, mindenről egyeztetünk, ezért a kivitelezés során mindig kérdezni foglak az elképzelésedről. Ha megvan a végleges verzió, nyomdai formában is előkészítem (görbézés, vágó és kifutó jelek elhelyezése), ha ez is kész mehet a nyomdába. Nem ismersz egy jó nyomdát sem? Semmi gond, szívesen tudok ajánlani párat.
Készülnek a további arculati elemek, a boríték, levélpapír.
Végül az online jelenlét. Elkészítem a Facebook borítóképet és 15 db sablont, amit szerkeszthető formában adok át (természetesen azonnal használható). 5 db általános sablon, 5 db történet sablon és 5 db hirdetési sablon. Természetesen mindegyik az arculatba illeszkedő, tökéletes eleme az arculati csomagba.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram