Egyedi weboldal fejlesztés, programozás

Teljesen egyedi és egyéni igények merülnek fel a honlappal kapcsolatban? A legjobb helyen jársz.
Egyedi fejlesztésre általában akkor van szükség, és akkor javasoljuk ügyfeleinknek, ha olyan igény merül fel, amit a WordPress nem tud kielégíteni.
Programozás során különböző programozási nyelveket és keretrendszereket használunk.
Egy egyedi weboldal a legegyedibb megjelenést biztosítja. A webdesign tervezés során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a megrendelőnk arculatába illeszkedjen az design. Az alapossággal fejlesztőink munkáját segítjük. Hatalmas előnye az egyedi fejlesztésű oldalnak, hogy bármikor bővíthető bármilyen funkcióval. Viszont azt is meg kell említeni, hogy egy egyedileg fejlesztett weboldalnál ha hiba merül fel (szembern a WordPress-szel), azt a weboldal fejlesztője tudja a legjobban javítani.
Minden konzultáción felmérjük az igényeket, és segítünk a legjobb megoldást megtalálni. Legyen szó WordPress vagy egyedileg programozott honlapról, ránk számíthatsz.

Mi az egyedi weboldal fejlesztés menete:

I. 30 perces online konzultáció, ahol felmérjük az igényeket, és kiválasztjuk az alapot.
II. Tárhely domain ügyintézés
III. Webdesign terv elkészítése szoros együttműködésben és folyamatos kapcsolattartásban a megbízónkkal
IV. A weboldal elkészítése
V. Marketing eszközök bekötése
VI. Átadás
ADVANITYC

Mitől jó egy weboldal?

A jó weboldal szép. Fontos, hogy azonnal megfogja a látogatót, mivel néhány másodperc alatt eldönti, hogy szeretne-e a honlapon böngészni vagy nem. Fontos, hogy a jó weboldal sok információt tartalmaz, és az információk logikusan követik egymást. Ma már senkinek nem kell elmagyarázni a SEO jelentését. Hiába a profin felépített, gyönyörű honlap ha nem Google barát. Mit ér a honlap, ha mobilon nem lehet élvezni? 2023-ban egyenesen ciki (szerintünk) ha egy weboldal nem mobilbarát azaz nem reszponzív. Figyelnünk kell arra is, ha jó honlapot szeretnénk, hogy a lassú weboldal sem a Google-t sem a látogatót nem nyűgözi le. Figyeljünk weboldalunk egészségére, tartsuk rendszeresen karban azt. Sok fejfájástól kíméljük meg magunkat, ha odafigyelünk a rendszeres karbantartásra és arra, hogy a tartalom folyamatosan friss és naprakész legyen. Ezt a Google is értékelni fogja.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram