Grafikai tervezés

A grafikai tervezés magába foglalja az összes offline és online munkát. Ide tartoznak a nyomtatott anyagok tervezése, prospektusok, roll-upok, szórólapok. 


Azonban nem szabad elfejeteni, hogy minden online kreatív is ide tartozik, mint például borítókép, közösségi média design elem.
Plakát
Brossúra
Mappa - boríték tervezés

Plakát

Plakát tervezés során figyelembe kell venni hogy, milyen céllal és mely célközönségnek készül a design. Nagyon fontos, hogy a jó szlogen, vagy a figyelemfelkeltő szövege mellett valamilyen grafikai elem vagy kép szerepeljen.
Az óriásplakátnál különösen nagyon fontos, hogy figyelemfelkeltő és egyszerű legyen!

Brossúra

A brosúra kiemelik a termékeket és szolgáltatásokat, valamint meggyőzik a lehetséges vásárlót, hogy megvásárolja a terméket, vagy igénybe vegye a szolgáltatást. Mi az Advanitycnél vagy hangsúlyt fektetünk a minosőgére, ezért mindig a legjobb minőségű fotókkal dolgozunk.

Mappa - boríték tervezés

A saját céges arculat elengedhetetlen eleme a saját designnal rendelkező mappa. A saját logóval/designnal ellátott mappa rendezettséget, stabilitást jelent és azt üzeni az ügyfélnek, hogy a vállalkozás számára fontos az egység.
Csomagolás
tervezés
Szórólap
Kiadvány
szerkesztés

Csomagolástervezés

A minőségi, igényes csomagolás vonzza a vásárlókat. Végig a folyamat során figyelembe vesszük a célcsoportot, az üzenetet, egyéb szempontokat, aminek eredménye az egyedi, igényre szabott termékcsomagolást. Célunk, hogy terméked csomagolása minőségi, jól értelmezhető és figyelemfelkeltő legyen, különböző, arculatba illeszkedő egyedi koncepciók alapján könnyedén kiválasztható a termék csomagolása!

Szórólap

A szórólap segítségével bemutathatod termékeidet és szolgáltatásodat. Egy szórólap hatékonysága függ a grafikai tervezés minőségétől, szöveges tartalmától és a papírtípus minőségétől. Szórólap tervezés során az első lépés a tervezés.

Kiadványszerkesztés

A kiadványszerkesztés terén jelentős számos rendelkezünk. Az évek során rengeteg kiadványoldalt, nyomtatott kommunikációs anyagot terveztünk, szerkesztettünk, kiviteleztünk. De mivel is foglalkozunk kiadványszerkesztés során?

- Céges katalógus-, prospektustervezés
- Hirdetéstervezés
- Magazintördelés, szerkesztés
- Könyvszerkesztés

Kiemelt referenciáink

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram