Grafikai tervezés

A grafikai tervezés magába foglalja az összes offline és online munkát. Ide tartoznak a nyomtatott anyagok tervezése, prospektusok, roll-upok, szórólapok. 


Azonban nem szabad elfejeteni, hogy minden online kreatív is ide tartozik, mint például borítókép, közösségi média design elem.

Plakát

Plakát tervezés során figyelembe kell venni hogy, milyen céllal és mely célközönségnek készül a design. Nagyon fontos, hogy a jó szlogen, vagy a figyelemfelkeltő szövege mellett valamilyen grafikai elem vagy kép szerepeljen.
Az óriásplakátnál különösen nagyon fontos, hogy figyelemfelkeltő és egyszerű legyen!

BROSÚRA

A brosúra kiemelik a termékeket és szolgáltatásokat, valamint meggyőzik a lehetséges vásárlót, hogy megvásárolja a terméket, vagy igénybe vegye a szolgáltatást. Mi az Advanitycnél vagy hangsúlyt fektetünk a minosőgére, ezért mindig a legjobb minőségű fotókkal dolgozunk.

MAPPA - BORÍTÉK TERVEZÉS:

A saját céges arculat elengedhetetlen eleme a saját designnal rendelkező mappa. A saját logóval/designnal ellátott mappa rendezettséget, stabilitást jelent és azt üzeni az ügyfélnek, hogy a vállalkozás számára fontos az egység.

CSOMAGOLÁSTERVEZÉS:

A minőségi, igényes csomagolás vonzza a vásárlókat. Végig a folyamat során figyelembe vesszük a célcsoportot, az üzenetet, egyéb szempontokat, aminek eredménye az egyedi, igényre szabott termékcsomagolást. Célunk, hogy terméked csomagolása minőségi, jól értelmezhető és figyelemfelkeltő legyen, különböző, arculatba illeszkedő egyedi koncepciók alapján könnyedén kiválasztható a termék csomagolása!

SZÓRÓLAP:

A szórólap segítségével bemutathatod termékeidet és szolgáltatásodat. Egy szórólap hatékonysága függ a grafikai tervezés minőségétől, szöveges tartalmától és a papírtípus minőségétől. Szórólap tervezés során az első lépés a tervezés.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

A kiadványszerkesztés terén jelentős számos rendelkezünk. Az évek során rengeteg kiadványoldalt, nyomtatott kommunikációs anyagot terveztünk, szerkesztettünk, kiviteleztünk. De mivel is foglalkozunk kiadványszerkesztés során?
- Céges katalógus-, prospektustervezés
- Hirdetéstervezés
- Magazintördelés, szerkesztés
- Könyvszerkesztés

Kiemelt referenciáink

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram