Webáruház készítés árak

WooCommerce webáruház késztés

Mik az előnyei egy WooCommerce webáruháznak?

- ingyenes, nincs havi díj, mégis az összes funkcióval rendelkezik amit egy
alap webáruháznak tudnia kell
- testreszabható és kiegészíthető (szinte bármivel)
- könnyen és gyorsan meg lehet tanulni a használatát
- jól keresőoptimalizálható

365.990

UNAS webáruház késztés

Az UNAS az elmúlt 15 évben 6000 webáruházat kezel. Az UNAS-nál háromféle csomag közül lehet választani. Köszönhetően a magas funkcionalitásának a határ a csillagos ég. Az UNAS ügyfélszolgálata munkaidőben chaten is rendelkezésre áll, nagyon segítőkészek.

Az UNAS rendszere rendkívül stabil, nagyon jó technikai háttérrel rendelkezik. A szerverpark ami az UNAS webáruházakat szolgálja ki a lehető legjobban lett optimalizálva, köszönhetően ennek a megfelelő optimalizálásnak nagyon stabil, nagy látogatottságot kibíró motorról van szó.

170.990

Shopify webáruház késztés

A Shopify egy népszerű e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára online áruházak létrehozását és kezelését. Először 2006-ban vezették be, és azóta az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldássá nőtte ki magát a weben.

A Shopify segítségével a felhasználók létrehozhatnak egy online áruházat fizikai és digitális termékek, előfizetések és tagságok értékesítésére. A platform számos funkciót kínál, beleértve a készletkezelést, a rendeléskezelést, a szállítási lehetőségeket, a fizetési átjáró-integrációkat és a testreszabható témákat.

200.990

Dropshipping webáruház késztés

A dropshipping egy olyan üzleti modell, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy termékeket értékesítsenek az interneten, anélkül hogy készleteket tartanának. Ehelyett a vállalkozások egy harmadik fél, azaz a beszállítók készleteit használják, akik küldik a termékeket közvetlenül az ügyfeleknek a vállalkozás nevében. Ezzel a módszerrel a vállalkozások csökkenthetik a raktárköltségeket és a befektetett tőkét.

259.990

Kérj ingyenes ajánlatot!


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram