Webáruház készítés

Kapcsolatfelvétel - Igényfelmérés - Árajánlat

A lehető legpontosabb árajánlat érdekében felmérjük az
igényeket. Telefonos, személyes vagy online megbeszélés alatt minden igényt és lehetőséget tisztázunk, a maximális eredmény érdekében.

Tervezés - Design  & funkciók kialakítása

Egyedi design és felhasználóbarát megjelenés a maximálisan elégedett vásárlókért. Tervezőprogram segítségével először kialakítjuk a webáruház vázát, majd a végleges designt. Kiválasztjuk a megfelelő képeket valamint megrendelőnkkel folyamtosan kapcsolatot tartva egyeztetjük  a funkciókat (pl. kívánságlista). 

GDPR, bankkártyás fizetési mód és számlázás

Amikor a webáruház tartalmi elemei elkészültek, kész a menüstruktúra, a termék oldalak designja, elérkezik a jogi megfelelés ideje. Fontos, hogy minden webáruház, amit készítünk mint a magyar, mint pedig a nemzetközi jogszabályoknak megfeleljen. Ezért fontos a szükséges dokumentumok (Adatkezelési tájékoztató, ÁSZF, elállási nyilatkozat) megléte. Amennyiben kedves Ügyfelünk nem rendelkezik ilyen dokumentumokkal, javaslatot teszünk arra, kihez lehet fordulni.

Amennyiben a szükséges jogi dokumentumok a rendelkezésre állnak, elindítjuk a bankkártyás fizetés elfogadási folyamatát.

Igény esetén lehetőség van számlázó program (Számlázz.hu vagy Billingó) integrációjára.

Tesztelés, SEO és átadás

Amikor a webáruház elfogadó helye megtörténik, még egyszer tesztejük a webáruházat. Ellenőrizzük a visszaigazoló e-maileket és az igényelt funkciókat.  Adunk a webergonómiára is, ezért optimalizájuk a tartalmat, valamint a képek méretét, webes nézetté konvertáljuk azt.

Beállítjuk oldal, termékkategória és termék szinten a kulcsszavakat, a képek alt tagjait, a seo címket, és a meta leírásokat. Létrehozzuk a méréshez használt Gmail fiókot és beállítjuk a Google mérőeszközeit, a Search Console-t és az Analyticset. Azonban fontosnak tartjuk elmondani, hogy a keresőoptimalilás egy komoly szakma, ezért a további jobb eredmények elérésének érdekében javasolt kifejezetten SEO szakember segítségét kérni. 

Teljes biztonsági mentést készítünk, amenyet az ügyfélnek átadunk.


 

Milyen a jó webáruház?

Ye on properly handsome returned throwing am no whatever. In without wishing he of picture no exposed talking minutes. Curiosity continual belonging offending so explained it exquisite. Do remember to followed yourself material mr recurred carriage. High drew west we no or at john. About or given on witty event. Or sociable up material bachelor bringing landlord confined. 
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram