Webáruház készítés

Kapcsolatfelvétel - Igényfelmérés - Árajánlat

A lehető legpontosabb árajánlat érdekében felmérjük az
igényeket. Telefonos, személyes vagy online megbeszélés alatt minden igényt és lehetőséget tisztázunk, a maximális eredmény érdekében.

Tervezés - Design  & funkciók kialakítása

Egyedi design és felhasználóbarát megjelenés a maximálisan elégedett vásárlókért. Tervezőprogram segítségével először kialakítjuk a webáruház vázát, majd a végleges designt. Kiválasztjuk a megfelelő képeket valamint megrendelőnkkel folyamtosan kapcsolatot tartva egyeztetjük  a funkciókat (pl. kívánságlista). 

GDPR, bankkártyás fizetési mód és számlázás

Amikor a webáruház tartalmi elemei elkészültek, kész a menüstruktúra, a termék oldalak designja, elérkezik a jogi megfelelés ideje. Fontos, hogy minden webáruház, amit készítünk mint a magyar, mint pedig a nemzetközi jogszabályoknak megfeleljen. Ezért fontos a szükséges dokumentumok (Adatkezelési tájékoztató, ÁSZF, elállási nyilatkozat) megléte. Amennyiben kedves Ügyfelünk nem rendelkezik ilyen dokumentumokkal, javaslatot teszünk arra, kihez lehet fordulni.


Amennyiben a szükséges jogi dokumentumok a rendelkezésre állnak, elindítjuk a bankkártyás fizetés elfogadási folyamatát.


Igény esetén lehetőség van számlázó program (Számlázz.hu vagy Billingó) integrációjára.

Tesztelés, SEO és átadás

Amikor a webáruház elfogadó helye megtörténik, még egyszer tesztejük a webáruházat. Ellenőrizzük a visszaigazoló e-maileket és az igényelt funkciókat.  Adunk a webergonómiára is, ezért optimalizájuk a tartalmat, valamint a képek méretét, webes nézetté konvertáljuk azt.

Beállítjuk oldal, termékkategória és termék szinten a kulcsszavakat, a képek alt tagjait, a seo címket, és a meta leírásokat. Létrehozzuk a méréshez használt Gmail fiókot és beállítjuk a Google mérőeszközeit, a Search Console-t és az Analyticset. Azonban fontosnak tartjuk elmondani, hogy a keresőoptimalilás egy komoly szakma, ezért a további jobb eredmények elérésének érdekében javasolt kifejezetten SEO szakember segítségét kérni. 

Teljes biztonsági mentést készítünk, amenyet az ügyfélnek átadunk.


 
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram