Weboldal készítés

Weboldal készítés egyedi igények szerint. Az ADVANITYC egy kreatív design studio, ami teljes körű megoldást kínál céges arculattervezésre, és online jelenlétre.

A XXI.században egy vállalkozás online jelenlétének elengedhetetlen eleme a jó weboldal. A jó weboldal termel az ügyfélnek és megerősítést ad a cég igényességéről.

Mi ebben tudunk segíteni, több mint négy éve foglalkozunk weboldalak és webáruházak készítésével, céges arculattervezéssel.
Egy weboldal az interneten található információk és tartalmak digitális megjelenítési formája, amelyet a felhasználók bármikor és bárhonnan elérhetnek. A weboldalak lehetnek egyszerű statikus oldalak, amelyek csak információt tartalmaznak, vagy interaktív dinamikus oldalak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a kommunikációt és az adatok megosztását.
ADVANITYC

Milyen lépései vannak a weboldal készítésnek?

Tárhely és domain
Tervezés és összeállítás
Alap SEO és optimalizálás
Első lépésként ellenőrizzük azt, hogy a domain név foglalt-e. Ezt a https://www.domain.hu weboldalon tudjuk megtenni. A domain név kiválasztása fontos és felelősségteljes feladat, mert ez határozza meg, hogy milyen néven leszünk megtalálhatóak az online térben. Márkaépítés esetén javasoljuk, hogy a cég vagy vállalkozás neve legyen a domain név.
Nagyon fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a domain név azé aki előbb kifizeti, így célszerű azonnal megvásárolni, amint kiválasztásra kerül. Tárhelyet bármikor lehet hozzá vásárolni.

Ha megvan a domain név jöhet a tárhely kiválasztása. A jó weboldalhoz elengedhetetlen a jó tárhely, mint egy ház építésénél itt is a stabil alapok a legfontosabbak. Itthon rengeteg tárhely szolgáltató kínálja a tárhelyeit jó ár-érték arányban, viszont vannak szélhámosok nekik nem szabad bedőlni (red-flag ha túl olcsó a tárhely).
Webdesign készítés - Fiatal Női Vezetők weboldalának webdesign töltője.

Minden oldalról webdesign terv készül!

Ha megvan a tárhely és megvan a domain név, kezdődhet az izgalmas rész a tervezés. Pontosan kialakítjuk a menü struktúrát és az oldaltérképet. Figma tervező programban az összes oldal és aloldal designját elkészítjük. Azért tartjuk nagyon fontosnak ezt a lépést, mert amikor már a weboldalt készítjük fontos, hogy az adatbázisunk és a tárhely “tiszta” maradjon. Minden sok módosítást a webdesign terven végezzük, mert ott lelkiismeret furdalás nélkül szemetelhetünk.

A jó szöveg mindennek az alapja, de ahogy a mondás is tartja sok beszédnek… viszont a jó és értékes tartalom az amit a Google robotjai nagyra értékelnek, ezért fontos a jó webes szöveg. Amennyiben nincs kapacitás a webes szöveg megírására vagy nem tudod mi lenne az a tartalom amit az oldaladon szeretnél szerepeltetni bízd ránk ezt a feladatot. 

Google barát weboldal!

Megvan a szöveg, megvan a webdesign nincs más hátra, mint összerakni a kettőt, tesztelni majd élesíteni a honlapot. Minden weboldal amit készítünk reszponzív, azaz mobil barát. 

Minden honlap esetében megkeressük a releváns kulcsszavakat és azokat állítjuk be az alap SEO beállításokban. Ha viszont profi szövegírót vagy SEO céget keresel szívesen tudunk ajánlani egyet.

Ha minden úgy megy aminek mennie kell, akkor kiállításra kerül a teljesítési igazolás és a számla is. Fontos, mi minden egyes projektünket így zárjuk, mert bár szeretjük az okos megoldásokat, “okosba” mi nem oldunk meg dolgokat. Természetesen a projekt zárása után sem hagyunk magadra, megmutatjuk a weboldalad kezelését, és tartalommal való feltöltését is

Miért válassz minket?

Nálunk az ügyfél az első. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedett legyél a szolgáltatásunkkal.

Az elmúlt évek azt mutatják, hogy az tud jó weboldalt készíteni aki szeretettel és alázattal kezeli a munkát. Nálunk nincs rossz kérdés, minden kérdésre tisztelettel válaszolunk a legjobb tudásunk szerint. Fontos, hogy az ügyfél mindenről időben és pontosan írásban tájékoztatva van az esetleges félreértések elkerülése érdekében.
"Zitának köszönhetően szuper kreatív munkák születtek. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Ehsan Zeinali

"Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon ügyes precíz és pontos!"

Tajti-Gulyás Fanni

"Nagyon meg vagyunk elégedve Zita munkájával, lelkiismeretes, gyors, pontos! Csak ajánlani tudom"

Mátyás-Mehringer Nóra

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram