Kik vagyunk?

Az ADVANITYC egy kreatív design studio, ami teljes körű megoldást kínál céges arculattervezésre, valamint online jelenlétre.

Kvasznicska Zita

CEO
Web Designer | Grafikus  | Webfejlesztő
2018-ban végzetem mint webdesigner a Webdesign Suliban. Ez a képzés remek és stabil alapot adott ahhoz, hogy mobil és felhasználóbarát honlapokat tudjak készíteni. Hiszek abban, hogy a fejlődés kulcsa a folyamatos tanulás ezért tanulmányaimat tovább folytatva elvégeztem a Design Akadémia négy tanfolyamát, a digitális grafika, a logó készítés, a kiadványszerkesztő és a karakter rajzolás képzését.
Ezek a tanfolyamok hozzásegítettek ahhoz, hogy magas szinten tudjam használni az Adobe három jelentős programját a Photoshopot, az Illustartot és az InDesignt. Habár több weboldal és webáruház készítés volt a hátam mögött, szükségét éreztem további tanulásnak ezért, 2019-ben tovább csiszoltam webdesigner tudásomat, aminek köszönhetően még mélyebben el tudtam elmerülni a szakma rejtelmeiben. Szintén 2019-ben az ite.hu Klub tagjaként megismerkedtem a keresőoptimalizálással és a Google működésével.
2021 első felében a SmartNinja webfejlesztő tanfolyamán lehetőségem nyílt megismerkedni a Phyton programozási nyelvvel, valamint szintén ebben az évben végeztem el a Ruander Oktatóközpont webfejlesztő (PHP fejlesztő) képzésén mélyítettem el korábban szerzett tudásomat.


Hoffmann Tamás

Online Marketing, PPC
Facebook, instagram marketingeléssel, valamint Google keresőoptimalizálással foglalkozom. Kampányokat, hirdetéseket, és közösségi oldalakat kezelek. Marketing tanulmányaimat a Ruander Oktatási Központban szereztem, továbbá lehetőségem nyílt részt venni Szuhi Attila SEO szakember tanfolyamain, hogy tudásomat mélyíteni tudjam.
A Debreceni Egyetemen végeztem és, B2-es komplex angol nyelvvizsgával rendelkezem.

Kvasznicska Norbert

Webfejlesztő
2018- ban érettségiztem a BMSZC Bláthy Ottó Titusz Informatikai Technikumban, ahol igazán megszerettem a programozást. A BMSZC tanrendjének köszönhetően a szakmai érettségim már rendszerkarbantartói képesítést is szereztem. 2019-ben folytattam tanulmányaimat és mai napig is Mérnökinformatikai szakon tanulok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol a programozás gyökerét tudom elsajátítani a mérnöki precizitás és tudás mellett. Idén kezdtem el a Webfejlesztő tanfolyamot párhuzamosan, ahol mind Frontend mind Backend programozást is megismerhetem és elsajátíthatom. Már több éve, hogy nagyon érdekel a számítástechnika pontosabban a programozás. Nagyon motiváltan állok az összes feladat elé.

Simon-Moldvay Tímea

PR  és kommunikációs szakember,
Online tartalom (weboldal, blog, PR cikk, natív cikk, poszt, stb.) vagy nyomtatot kiadvány (szórólap, magazin, plakát, stb.) elkészítéséhez keresel szövegíró szakembert? Teljeskörű content gyártást vállalok, több, mint 20 éves szakmai múlttal, televíziós és magazinos tapasztalattal. Ha szeretnéd szolgáltatásod vagy terméked a sajtóban is népszerűsíteni, keress bizalommal. Rugalmas, személyre szabott együttműködést, gyors, gördülékeny munkavégzést biztosítok.

Hier Lívia

Értékesítési és kreatív szövegíró
Hier Lívia vagyok, storyteller és szövegíró.

Hivatásom olyan kreatív tartalmak készítése az online platformokra, amelyek hatékonyan adják át a vállalkozásod üzenetét, és vonzzák a vevőid figyelmét.
Az írás számomra nem egy munka, hanem szenvedély.

Képzeld el, hogy a monoton szavak helyett érző, lélegző mondatok segítenek a weboldaladnak kitűnni a tömegből. Rugalmasan, de gyorsan dolgozom, ami Neked abban segít, hogy a weboldalad időben elkészüljön.

Az Advanityc Design Studio szövegírójaként az ütemtervet pontosan tartom, hogy ne legyen csúszás.

A szöveges tartalmakat szeretem marketing szemlélettel készíteni, hogy megteremthesse a kapcsolatot a vállalkozásod és a célközönséged között. Ezáltal könnyebben azonosulnak Veled, és megértik, hogy miért Te vagy a legjobb választás számukra.

A legkedveltebb eszközöm ehhez a humor, hiszen ettől Rád és a weboldaladra is tutira emlékezni fognak.

A titkos fegyverem pedig a StoryTelling. Igazi ütőkártya lehet a kezedben a jól felépített sztorid. Egy jó történet képes az érzelmeket megszólítani. Mivel az emberek a vásárlási döntést érzelmi alapon hozzák meg, nagy segítség lesz Neked ez a technika.

Jó helyen jársz, ha figyelemfelkeltő szövegre van szükséged, vagy egy lenyűgöző sztori kell ahhoz, hogy az ügyfélszerzés minden eddiginél könnyebb legyen.

Dolgozzunk együtt, és alkossunk valami varázslatosat Neked!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram