Kik vagyunk?

Az ADVANITYC egy kreatív design studio, ami teljeskörű megoldást kínál céges arculattervezésre, valamint online jelenlétre.

Kvasznicska Zita

CEO
Web Designer | Grafikus  | Webfejlesztő
2018-ban végzetem mint webdesigner a Webdesign Suliban. Ez a képzés remek és stabil alapot adott ahhoz, hogy mobil és felhasználóbarát honlapokat tudjak készíteni. Hiszek abban, hogy a fejlődés kulcsa a folyamatos tanulás ezért tanulmányaimat tovább folytatva  elvégeztem a Design Akadémia négy tanfolyamát, a digitális grafika, a logó készítés, a kiadványszerkesztő és a karakterrajzolás képzését.
Ezek a tanfolyamok hozzásegítettek ahhoz, hogy magas szinten tudjam használni az Adobe három jelentős programját a Photoshopot, az Illustartot és az InDesignt. Habár több weboldal és webáruház készítés volt a hátam mögött, szükségét érzetem további tanulásnak ezért, 2019-ben tovább csiszoltam webdesigner tudásomat, aminek köszönhetően még mélyebben eltudtam elmerülni a szakma rejtelmeiben. Szintén 2019-ben az ite.hu Klub tagjaként megismerkedtem a keresőoptimalizálással és a Google működésével.
2021 első felében a SmartNinja webfejlesztő tanfolyamán lehetőségem nyílt megismerkedni a Phyton programozási nyelvvel, valamint szintén ebben az évben végeztem el a Ruander Oktatóközpont webfejlesztő (PHP fejlesztő) képzésén mélyítettem el korábban szerzett tudásomat. 

Kvasznicska Norbert

Webfejlesztő
2018- ban érettségiztem a BMSZC Bláthy Ottó Titusz Informatikai Technikumban, ahol igazán megszerettem a programozást. A BMSZC tanrendjének köszönhetően a szakmai érettségim már rendszerkarbantartói képesítést is szereztem. 2019-ben folytattam tanulmányimat és mai napig is Mérnökinformatikai szakon tanulok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol a programozás gyökerét tudom elsajátítani a mérnöki precizitás és tudás mellett. Idén kezdtem el a Webfejlesztő tanfolyamot párhuzamosan, ahol mind Frontend mind Backend programozást is megismerhetem és elsajátíthatom. Már több éve, hogy nagyon érdekel a számítástechnika pontosabban a programozás. Nagyon motiváltan állok az összes feladat elé.

Hoffmann Tamás

Online Marketing, PPC
Facebook, instagram marketingeléssel, valamint Google keresőoptimalizálással foglalkozom. Kampányokat, hirdetéseket, és közösségi oldalakat kezelek. Marketing tanulmányaimat a Ruander Oktatási Központban szereztem, továbbá lehetőségem nyílt részt venni Szuhi Attila SEO szakember tanfolyamain, hogy tudásomat mélyíteni tudjam.
A Debreceni Egyetemen végeztem és, B2-es komplex angol nyelvvizsgával rendelkezem.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram