Kik vagyunk?

Az ADVANITYC egy kreatív design studio, ami teljes körű megoldást kínál céges arculattervezésre, valamint online jelenlétre.

Kvasznicska Zita

CEO
Web Designer | Grafikus  | Webfejlesztő
2018-ban végzetem mint webdesigner a Webdesign Suliban. Ez a képzés remek és stabil alapot adott ahhoz, hogy mobil és felhasználóbarát honlapokat tudjak készíteni. Hiszek abban, hogy a fejlődés kulcsa a folyamatos tanulás ezért tanulmányaimat tovább folytatva elvégeztem a Design Akadémia négy tanfolyamát, a digitális grafika, a logó készítés, a kiadványszerkesztő és a karakter rajzolás képzését.
Ezek a tanfolyamok hozzásegítettek ahhoz, hogy magas szinten tudjam használni az Adobe három jelentős programját a Photoshopot, az Illustartot és az InDesignt. Habár több weboldal és webáruház készítés volt a hátam mögött, szükségét éreztem további tanulásnak ezért, 2019-ben tovább csiszoltam webdesigner tudásomat, aminek köszönhetően még mélyebben el tudtam elmerülni a szakma rejtelmeiben. Szintén 2019-ben az ite.hu Klub tagjaként megismerkedtem a keresőoptimalizálással és a Google működésével.
2021 első felében a SmartNinja webfejlesztő tanfolyamán lehetőségem nyílt megismerkedni a Phyton programozási nyelvvel, valamint szintén ebben az évben végeztem el a Ruander Oktatóközpont webfejlesztő (PHP fejlesztő) képzésén mélyítettem el korábban szerzett tudásomat.


Hoffmann Tamás

Online Marketing, PPC
Facebook, instagram marketingeléssel, valamint Google keresőoptimalizálással foglalkozom. Kampányokat, hirdetéseket, és közösségi oldalakat kezelek. Marketing tanulmányaimat a Ruander Oktatási Központban szereztem, továbbá lehetőségem nyílt részt venni Szuhi Attila SEO szakember tanfolyamain, hogy tudásomat mélyíteni tudjam.
A Debreceni Egyetemen végeztem és, B2-es komplex angol nyelvvizsgával rendelkezem.

Horváth Zita

kreatív | webdesginer
Kisgyermek korom óta foglalkozom képzőművészettel. 8 évig jártam képzőművészeti iskolába Kisújszálláson, ahol festőművészektől és szobrásztól is tanulhattam. A képzőművészeti ágazatok közül leginkább festészettel, grafikával és szobrászattal foglalkoztunk. Mindhárom ágazatban készültek alkotásaim, melyek közül több is bemutatásra került a városi képzőművészeti kiállításon. Ezt követően művészeti gimnáziumba jártam, ahol továbbra is foglalkoztam a képzőművészettel.

Mivel az évek során a szívemhez nőtt, az életem részévé vált az alkotás, hobbi szinten, szabadidőmben továbbra is festek és rajzolok. Több technikát is kipróbáltam már, az utóbbi időkben süthető gyurmából ékszereket készítettem, de nemrég terveztem logót és tetoválást is.

Teiszler Dalma

Asszisztens
Teiszler Dalma vagyok, a csapatot kisebb adminisztratív feladatok elvégzésével segítem.

Logisztikus végzettséggel rendelkezem, ezen felül pedig tanultam informatikai rendszergazda, vámügyintézés és közgazdasági irányokban. Jelenleg Nemzetközi tanulmányokat hallgatok a Kodolányi János Egyetemen.

Simon-Moldvay Tímea

PR  és kommunikációs szakember,
Online tartalom (weboldal, blog, PR cikk, natív cikk, poszt, stb.) vagy nyomtatot kiadvány (szórólap, magazin, plakát, stb.) elkészítéséhez keresel szövegíró szakembert? Teljeskörű content gyártást vállalok, több, mint 20 éves szakmai múlttal, televíziós és magazinos tapasztalattal. Ha szeretnéd szolgáltatásod vagy terméked a sajtóban is népszerűsíteni, keress bizalommal. Rugalmas, személyre szabott együttműködést, gyors, gördülékeny munkavégzést biztosítok.

Hier Lívia

Értékesítési és kreatív szövegíró
Hier Lívia vagyok, storyteller és szövegíró.

Hivatásom olyan kreatív tartalmak készítése az online platformokra, amelyek hatékonyan adják át a vállalkozásod üzenetét, és vonzzák a vevőid figyelmét.
Az írás számomra nem egy munka, hanem szenvedély.

Képzeld el, hogy a monoton szavak helyett érző, lélegző mondatok segítenek a weboldaladnak kitűnni a tömegből. Rugalmasan, de gyorsan dolgozom, ami Neked abban segít, hogy a weboldalad időben elkészüljön.

Az Advanityc Design Studio szövegírójaként az ütemtervet pontosan tartom, hogy ne legyen csúszás.

A szöveges tartalmakat szeretem marketing szemlélettel készíteni, hogy megteremthesse a kapcsolatot a vállalkozásod és a célközönséged között. Ezáltal könnyebben azonosulnak Veled, és megértik, hogy miért Te vagy a legjobb választás számukra.

A legkedveltebb eszközöm ehhez a humor, hiszen ettől Rád és a weboldaladra is tutira emlékezni fognak.

A titkos fegyverem pedig a StoryTelling. Igazi ütőkártya lehet a kezedben a jól felépített sztorid. Egy jó történet képes az érzelmeket megszólítani. Mivel az emberek a vásárlási döntést érzelmi alapon hozzák meg, nagy segítség lesz Neked ez a technika.

Jó helyen jársz, ha figyelemfelkeltő szövegre van szükséged, vagy egy lenyűgöző sztori kell ahhoz, hogy az ügyfélszerzés minden eddiginél könnyebb legyen.

Dolgozzunk együtt, és alkossunk valami varázslatosat Neked!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram