Kik vagyunk?

Az ADVANITYC egy kreatív design studio, ami teljeskörű megoldást kínál céges arculattervezésre, valamint online jelenlétre.
CEO
Web Designer | Grafikus  | Webfejlesztő

Kvasznicska Zita

2018-ban végzetem mint webdesigner a Webdesign Suliban. Ez a képzés remek és stabil alapott adott ahhoz, hogy reszponzív és felhasználóbarát honlapokat tudjak készíteni. Hiszek abban, hogy a fejlődész kulcsa a folyamatos tanulás ezért tanulmányaimat tovább folytatva  elvégeztem a Design Akadémia négy tanfolyamát, a digitális grafika, a logókészítés, a kiadványszerkesztő és a karakterrajzolás képzését.
Ezek a tanfolyamok hozzásegítettek ahhoz, hogy magas szinten tudjam használni az Adobe három jelentős programját a Photoshopot, az Illustartot és az InDesignt. Habár több weboldal és webáruház készítés volt a hátam mögött, szükségét érzetem további tanulásnak ezért, 2019-ben tovább csiszoltam webdesigner tudásomat, aminek köszönhetően még mélyebben eltudtam elmerülni a szakma rejtelmeiben. Szintén 2019-ben az ite.hu Klub tagjaként megismerkedtem a keresőoptimalizálással és a Google működésével.
2021 első felében a SmartNinja webfejlesztő tanfolyamán lehetőségem nyílt megismerkedni a Phyton programozási nyelvvel, valamint szintén ebben az évben végeztem el a Ruander Oktatóközpont webfejlesztő (PHP fejlesztő) képzésén mélyítettem el korábban szerzett tudásomat. 
blank
Junior CMS szerkesztő

Kvasznicska Norbert

2018- ban érettségiztem a BMSZC Bláthy Ottó Titusz Informatikai Technikumban, ahol igazán megszerettem a programozást. A BMSZC tanrendjének köszönhetően a szakmai érettségim már rendszerkarbantartói képesítést is szereztem. 2019-ben folytattam tanulmányimat és mai napig is Mérnökinformatikai szakon tanulok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol a programozás gyökerét tudom elsajátítani a mérnöki precizitás és tudás mellett. Idén kezdtem el a Webfejlesztő tanfolyamot párhuzamosan, ahol mind Frontend mind Backend programozást is megismerhetem és elsajátíthatom. Már több éve, hogy nagyon érdekel a számítástechnika pontosabban a programozás. Nagyon motivátan állok az összes feladat elé.
blank
Webfejlesztő

Kolozsvári Adrienn

Kolozsvári Adri vagyok és nagyon örülök, hogy csatlakozhattam az Advanityc Design Studio csapatához. 2020-ban érettségiztem, utána mentem továbbtanulni a pécsi közgázra pénzügy számvitelre, ahol most másodéves hallgató vagyok. A Zitával a Ruander webfejlesztő tanfolyamán ismerkedtünk meg és ajánlotta fel nekem azt a lehetőséget, hogy csatlakozzam a csapathoz.Azért jelentkeztem a webfejlesztő tanfolyam képzésre, ahol lehetőségem volt megismerkedni a PHP nyelv alapjaival, mivel ez egy teljesen más irány, mint a pénzügy számvitel, és szerettem volna valami kreatívabbat ahol jobban ki tudok teljesedni. A tanfolyamon a HTML és CSS alapokat már sikerült elsajátítanom, és nagyon szeretném ezt a tudást tovább kamatoztatni valamint további tudást elsajátítani.
blank
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram