Kik vagyunk?

Az ADVANITYC egy kreatív design studio, ami teljeskörű megoldást kínál céges arculattervezésre, valamint online jelenlétre.
Web Designer | Grafikus 

Kvasznicska Zita

2018-ban végzetem mint webdesigner a Webdesign Suliban, majd elvégeztem a Design Akadémia három tanfolyamát a digitális grafika, kiadványszerkesztő és a karakterrajzolás tanfolyamot.
Ezek a tanfolyamok hozzásegítettek ahhoz, hogy magas szinten tudjam használni az Adobe három jelentős programot a Photoshopot, az Illustartot és az InDesignt. Habár több weboldal és webáruház készítés volt a hátam mögött, szükségét érzetem további tanulásnak. 2019-ben tovább csiszoltam webdesigner tudásomat, aminek köszönhetően még mélyebben eltudtam merülni a szakma rejtelmeiben. Szintén 2019-ben az ite.hu Klub tagjaként megismerkedtem a keresőoptimalizálással és a Google működésével.
2021 első felében a SmartNinja webfejlesztő tanfolyamán lehetőségem nyílt megismerkedni a Phyton programozási nyelvvel.
Kreatív tervező

Horváth Zita

Kisgyermek korom óta foglalkozom képzőművészettel. 8 évig jártam képzőművészeti iskolába Kisújszálláson, ahol festőművészektől és szobrásztól is tanulhattam.
A képzőművészeti ágazatok közül leginkább festészettel, grafikával és szobrászattal foglalkoztunk. Mindhárom ágazatban készültek alkotásaim, melyek közül több is bemutatásra került a városi képzőművészeti kiállításon.
Ezt követően művészeti gimnáziumba jártam, ahol továbbra is foglalkoztam a képzőművészettel.
Mivel az évek során a szívemhez nőtt, az életem részévé vált az alkotás, hobbi szinten, szabadidőmben továbbra is festek és rajzolok. Több technikát is kipróbáltam már, az utóbbi időkben süthető gyurmából ékszereket készítettem, de nemrég terveztem logót és tetoválást is.
Online marketing szakember

Hoffmann Tamás

Facebook, instagram marketingeléssel, és google keresőoptimalizással foglalkozom. Kampányokat, hírdetéseket, és közösségi oldalakat kezelek. Marketing tanulmányaimat a Ruander Oktatási Központban szereztem,
továbbá lehetőségem nyílt részt venni Szuhi Attila SEO szakember tanfolyamain, hogy tudásomat mélyíteni tudjam.
Jelenleg a Debreceni Egyetem harmadéves hallgatója vagyok, B2-es komplex angol nyelvvizsgával rendelekezem
Junior CMS szerkesztő

Kvasznicska Norbert

2018- ban érettségiztem a BMSZC Bláthy Ottó Titusz Informatikai Technikumban, ahol igazán megszerettem a programozást. A BMSZC tanrendjének köszönhetően a szakmai érettségim már rendszerkarbantartói képesítést is szereztem. 2019-ben folytattam tanulmányimat és mai napig is Mérnökinformatikai szakon tanulok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol a programozás gyökerét tudom elsajátítani a mérnöki precizitás és tudás mellett. Idén kezdtem el a Webfejlesztő tanfolyamot párhuzamosan, ahol mind Frontend mind Backend programozást is megismerhetem és elsajátíthatom. Már több éve, hogy nagyon érdekel a számítástechnika pontosabban a programozás. Nagyon motivátan állok az összes feladat elé.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram