Arculattervezés

Az adott márka vizuális megjelenésének kialakítása. A logó, céges boríték, Facebook oldal borítóképe ugyanúgy az arculat részét képezi, mint a weboldal. A honlap készítésétől függetlenül kialakítható, azonban a legtöbb előny abból származik ha egyszerre készül a weboldal és az arculat. Arculattervezés során elkészítésre kerül az arculati kézikönyv, ami a márkára vonatkozó információkat illetve szabályokat tartalmazza.
cousin piqued summer result.

Logó tervezés

A kétlépcsős, egyedi koncepciós logó tervezés során , színes valamint monokróm változatot. Két módosítási kör, hogy a maximális eredmény és elégedettség garantált legyen.
A logót vektoros pdf, jpg, png formátumokban a megrendelő rendelkezésére bocsátjuk.
blank

Névjegykártya

Karton névjegykártya tervezés álló illetve fekvő tájolásban egy, illetve kétoldalas kivitelezésben. Nyomdai előkészítés és kapcsolattartás.
blank

Kisarculattervezés

A kisarculattervezés valójában a  névjegytervezést, borítéktervezést, és levélpapír elkészítését jelenti.
blank

Nagyarculat tervezés

A nagyarculat tulajdonkéépen a kisarculat bővebb változata. Tartalmazza a kisarculat elemeint, valamint magában foglalhat további elemeket is. 
Ilyen elemek lehetnek még a reklámtárgyak ,szórólapok ajándékutalványok, brosúrával, roll-uppok ,molinó esetleg plakát. 
blank

Arculati kézikönyv

Az arculati kézikönyv magába foglalj azokat a szabályokat illetve tiltásokat amiket be kell tartani az arculat használata közben. Feladata, hogy meghatározza a felhasználási feltételeket. Tartalmazza a logót, a logó variánsait, a felhasznált betűtípusokat és színkódokat.

Kiemelt referenciáink

blank
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram