Arculattervezés

Teljes körű arculattervezés, több mint négy év szakmai tapasztalattal. Tudtad, hogy az emberek fejében már néhány másodperc alatt kialakul a márkáról a kép? És azt, hogy a vásárlási döntések 98%-ában az érzelmek dominálnak?

A jól felépített arculat alapja a céged vagy vállalkozásod kommunkációjában. Egy szemének ezért mi elkészítünk neked egy olyan megjelenést felépíteni, amit megjegyeznek az emberek, bizalmat kelt bennük, megfelelően pozícionálja a márkádat, és méltón képviseli céged vagy vállalkozásod.

A céges arculattervezés magába foglalja a logót, a betűkészletet, a színpalettát, az iratgyűjtő mappát, az e-mail aláírást és egyéb reklámanyagokat. Mindezt jó ár-érték arányban.

Minden arculattervezési munkánk során a legfontosabb célunk az, hogy az ügyfél maga érezze sajátjának az arculati elemeket, hogy az arculat önazonos legyen. Hiszen csak akkor tud tökéletesen célt érni a kommunikáció, ha a tulajdonos 100%-ig azonosul és hisz a saját márkájában.

Miben tudunk segíteni?

- logó és arculattervezés
- Webdesign, UX és UI tervezés
- Social media tartalmak, kreatívok, borítóképek,
- Offline kommunikációs anyagok
- Névjegykártya
- Levélpapír
- Mappa és katalógusok
- Arculati kézikönyv
ADVANITYC

Építsünk márkát!

Egy igazán modern vállalkozásnak ma már vonzónak és modernek kell lenni. Igenis nagyon fontos az, hogy a szolgáltatásunk vagy termékünk mibe van csomagolva. Hozzuk létre együtt a márkád alapvető elemeit, stílusát, és arculatát.

Miért éri meg az arculattervezés és milyen előnyökkel jár?
• Felismerhető leszel a piacon, és az emberek jobban emlékeznek majd rád.
• Egy határozott, összehangolt arculat profizmust sugall
• A jó arculati elemek kiválasztása, megtervezése stabilitást ad a cégnek
• Bizalmat kelt

Miből áll a webdesign készítés?

Competitive Exchange Rates

Az arculat színeinek kiválasztása: A színek hatással vannak ránk. Gondoljunk csak a színterápiára. A színeknek üzenete van. Ezért az első és legfontosabb lépés az arculattervezés során, hogy megtaláljuk a megfelelő színeket, mert később ezek a színek fogják az arculatunk alapját biztosítani.

No hidden fees

A logó: A logónak a több típusa van, fontos kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet, melyik lehet az, amelyik a legjobban visszadja a vállalkozásunkat. Lehet betű logó, ikon, monogram, iniciálé. A logótervezés első lépése a kézi vázlatok elkészítése. A 3 kézi terv közül, amelyik kiválasztásra kerül elkészül vektoros formában, színes és monokróm verzióban is.

Transfers are instant

A betűtípus/font kiválasztása: Egy jól megválasztott betűtípus önmagáért beszél. Fontos, hogy a márkánknak megfelelő betűtípusokat válasszunk, szám szerint kettőt.

Mobile notifications

Névjegykártya/ E-mail aláírás: Névjegykártyából készülhet egyoldalas, kétoldalas álló vagy fekvő. Alapvető prezentációs eszköz, ami a későbbiekben képvisel téged és a vállalkozásodat. A logó elkészítését követően megtervezzük a névjegykártyádat, amit nyomdai formában is előkészítünk.

Profizmust sugall, ha az e-mailjeidet egy esztétikus aláírással zárod. Nem mellesleg időt spórolsz vele ha megvan. Névjegykártya stílusában elkészítjük neked az e-mail aláírásodat és be is illesztjük neked.

Mobile notifications

Közösségi média bejegyzés sablon, borítókép: Ma már nincs hatásos online kommunikáció social media nélkül. Tudjuk milyen nehéz az, hogy ha mindig új ötletekkel kell előállni a bejegyzés témáját és designját illetően. Ez utóbbi terhet levesszük a válladról, elkészítünk 5 db bejegyzés sablont, 5 db hirdetési sablont és 5db történet sablont, hogy mindig változatosan tudj posztolni. Közösségi média csomagunk része, hogy a logót méretoptimalizáljuk és elkészítjük a borítóképet, ami minden eszközön jól mutat.

magic-wand linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram