Top webdesign trendek 2022-ben

Milyen webdesign trendek dominálnak 2022-ben? A trendek évről-évre változnak, ezért érdemes nyomon követi milyen stílusokat érdemes megismerned, hogy az alkotások naprakészek legyenek.

Ebben a bejegyzésben megvizsgáltuk 2022 legnépszerűbb webdesign trendjeit.

1. Szórakoztató, vicces, formabontó

Semmi sem aranyozza be a napot jobban mint egy őszinte, boldog mosoly. 2022-ben az egyik legnépszerűbb trend, a mosolygós, boldog design. Ezek lehetnek akár rajzolt kreatívok, akár fotók. A lényeg, hogy boldogságot sugározzon, és boldogságot sugározzon és csempésszen a mindennapokba.

A boldogság mellett, fontosak a jól megválasztott színek és betűtípusok, akóik sugározzák magukból a pozitivitást.

022-ben az egyik legnépszerűbb webdesign trend, a molytós, boldog design. Ezek lehetnek akár rajzolt kreatívok, akár fotók.

2. Az örök klasszikus: fekete-fehér

Egy örök klasszikus a fekete-fehér kombináció. 2022 egyik legnagyobb webdesign trendje a fekete-fehér színsémák, nem kell a színek harmóniájával bajlódni, csak korlátok nélkül tervezni és alkotni. Pazarul mutat ez az éles kontraszt, mivel egyszerűségében nagyszerű. Nagyon ütős hatást lehet elérni egy kis animációval, vagy különböző betűtípusok játékával.

2022 egyik legnagyobb webdesign trendje a fekete-fehér színsémák, nem kell a színek harmóniájával bajlódni, csak korlátok nélkül tervezni és alkotni.

3. Betűtípus-Betűtípus-Betűtípus

Hatalmas betűméreteket, talpas fontok. Kőrvonalall és anélkül, színes vagy monokróm változatban.

4. Legyen 3D

Legyen akár az elem három dimenziós, vagy csak játék az árnyékokkal, animációkkal, a 3D 2022 legnagyobb trendje. Ha meg még mozog is, akkor teljes a siker.

5. Színátmenet minden mennyiségben

Bár 2021-ben népszerű volt, hogy a hátterek színátmenetes, idén két új formában jelenik meg a gradiens:

  • szövegszín az átmenetes
  • az ikon vagy az illusztráció színátmenetes

Népszerűek még az olyan kezdőlapok, ahol egyáltalán nincsenek képek, akár kombinálva a fekete-fehér kontraszttal, túlméretezett typokkal. Ha viszont a képek szerelmese vagy, rétegezd a képeket egymásra, vagy érvényesüljön az oszd meg és uralkodj elve, vagyis, hogy vagy vízszintesen vagy függőlegesen osztod meg a képernyőt.

A koronát az egészre pedig a MEGA lábléc teszi fel, ahol minél több információ megtalálható. Legyen akár fekete, vagy színes, legyen három oszlopos és beszédes. Egy jó footer akkor működi igazán, ha vannak jól látható és nyilvánvaló elemei,

Mi a véleményetek? Írjátok meg nekünk a Facebookon. Amennyiben szívesen dolgoznál velünk, vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel állunk rendelkezésre.

Ezek is érdekelhetnek:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram